Zoekmachine Optimalisatie Bureau

Als zoekmachine optimalisatie bureau weten wij wat het is om hoog te scoren in de belangrijkste zoekmachines. Aan de hand van jouw wensen als klant, onderzoeken en analyses kunnen we nauwkeurig bepalen wat jouw website en bedrijf nodig heeft om meer Belgische klanten aan te kunnen spreken. Er zijn immers miljoenen mensen in België die je online kunt bereiken, maar daarvoor is wel een geoptimaliseerde webpagina nodig. En laat dat gedeelte maar aan ons over.  

Trusted by

Vergroot je vindbaarheid in België

Ongeacht in welke branche of niche je actief bent, een zoekmachine optimalisatie bureau zal je kunnen helpen met het vergroten van je vindbaarheid in België. Meestal zijn er een aantal SEO onderdelen die voor elke soort site geoptimaliseerd kunnen worden, en daarnaast gaat het om een aantal meer specifieke en technische zaken. Deze kunnen per gebied, branche, product of dienst verschillen. Met onze ervaring zullen we hier echter goed rekening mee houden zodat we altijd je vindbaarheid in België kunnen verbeteren in de grote zoekmachines zoals Google. 

Wat doet een zoekmachine optimalisatie bureau?

Onze taak als zoekmachine optimalisatie bureau is het vergroten van de online zichtbaarheid van jouw website en bedrijf. Daardoor zul je meer organische bezoekers mogen verwelkomen zodat je omzet kan gaan stijgen. Omdat dit een erg specifiek proces is vergt het de nodige kennis en ervaring, en die hebben wij in huis. Het is daarom ook af te raden om hier zelf mee aan de slag te gaan, omdat de kans groot is dat dit veel meer tijd en geld kost, zonder een echt goed resultaat.

Wanneer een SEO bureau inschakelen?

Een SEO bureau in België inschakelen is raadzaam wanneer je een bedrijf hebt met een website die afhankelijk is van online klanten en omzet. Al helpt het ook wanneer je een fysieke winkel hebt en lokaal beter gevonden wilt worden, maar dan is het wel van minder groot belang. Wanneer je goede producten of diensten aanbiedt maar moeilijk kunt stijgen in de zoekresultaten en problemen hebt met het bereiken van de klant, is het inschakelen van een zoekmachine optimalisatie bureau de perfecte volgende zet om dit te gaan veranderen.

Stappen richting zoekmachine optimalisatie

Klinkt natuurlijk allemaal super aantrekkelijk, maar hoe gaan we het precies aanpakken? Zoekmachine optimalisatie of SEO bestaat uit verschillende elementen, waarbij het per geval kan verschillen welke daarvan het meeste aanpak nodig heeft. Daarom richten wij ons ook zoveel mogelijk op een gepersonaliseerde aanpak die in ieder uniek geval anders kan zijn. De zaken hieronder komen daarin echter vrijwel standaard terug en kunnen altijd worden ingezet om jouw vindbaarheid te verbeteren. 

Analyse van website en concurrentie

Als eerste kijken we naar de huidige staat van jouw website, en wat de concurrentie precies doet. Met deze kennis kunnen we de volgende stappen gaan zetten en bepalen wat de beste strategie is voor het optimaliseren van de vindbaarheid van jouw bedrijf. Naast de concurrentie kijken we ook naar de zoekwoorden die het meest relevant zijn zodat we ons hier op kunnen gaan focussen.

Technische zoekmachine optimalisatie audit

Als echte basis om jouw website zo goed mogelijk te kunnen optimaliseren zullen we een technische audit doen. Dit geeft ons inzicht op welke vlakken optimalisatie het meest nodig is zodat we hier direct mee aan de slag kunnen. Onze SEO deskundigen weten exact hoe ze een website zo goed mogelijk in kunnen delen waardoor deze beter begrepen zal worden door de zoekmachines.

Optimaliseren content en linkprofiel

Om beter gevonden te worden door de zoekmachines zullen we je content moeten gaan optimaliseren of herschrijven. Zelfs als deze al goed en informatief is, wil dat niet zeggen dat Google deze ook goed kan indexeren. En dat is precies waar onze specialiteit ligt. Ook gaan we met je linkprofiel aan de slag, verwijderen we eventueel links die schadelijk zijn en beginnen we met het verzamelen van backlinks en plaatsen van interne links die wel relevant zijn.

Moet je een zoekmachine optimalisatie bureau inschakelen?

Een zoekmachine optimalisatie bureau kan uitkomst bieden voor bedrijven die maar niet hogerop kunnen komen in Google. Wij weten welke aanpassingen daarvoor nodig zijn, ongeacht wat voor soort website je hebt of in welke branche je actief bent. Door het gebruik van linkbuilding, het optimaliseren van content en een aantal andere SEO technieken met veel invloed kunnen wij samen de topplekken in de zoekresultaten gaan bestormen, met alle positieve gevolgen vandien!