SEO bureau Frankrijk

Ben je op zoek naar een SEO bureau Frankrijk wat je kan helpen om te stijgen in de Franse zoekresultaten? Kijk niet verder, want wij weten als linkbuilding specialist exact hoe alles werkt op de Franse markt en kunnen jouw website hierop gaan aanpassen. Met ons grote netwerk kunnen we in potentie tientallen miljoenen Franse klanten bereiken en zorgen voor veel meer organische bezoekers en een hogere omzet voor jouw bedrijf. Ontdek nu hoe we dit kunnen gaan realiseren.

Trusted by

De Franse markt veroveren met een SEO Bureau in Frankrijk

Als Frans SEO bureau pakken we zoekmachine optimalisatie in het grootste land van de Europese Unie groots aan. Met Franse content, linkbuilding op bekende websites in Frankrijk, een speciale marketing strategie en berichten op blogs en social media zorgen we ervoor dat Franse klanten je steeds beter kunnen vinden. De stap vanuit België is vanwege de taal natuurlijk niet heel groot, maar toch werken de Franse zoekmachines vaak heel anders, en dat is exact waar we op in zullen gaan spelen. 

Linkbuilding in Frankrijk

Linkbuilding in Frankrijk vormt nog altijd een zeer groot onderdeel van het verbeteren van de weergave in de lokale zoekresultaten. Het is een van de sleutels naar een goed vindbare website. Daarom laten we geen mogelijkheid onbenut om in samenwerking met ons uitgebreide netwerk links voor je te verzamelen op bekende Franse websites en platformen. Als deze goed staan aangeschreven zal dit zoekmachines helpen om jouw website en bedrijf beter te kunnen indexeren. Er is daarbij een verschil tussen interne en externe links, al zijn deze allebei belangrijk.

Interne Franse links

Interne links worden geplaatst op een website zelf. Het is zo bijvoorbeeld mogelijk om naar een andere pagina te linken vanaf je hoofdpagina, zodat klanten een nog betere gebruikerservaring wordt geboden waarbij ze alles snel kunnen vinden. Goede interne links helpen Google om jouw website beter te begrijpen, naast dat ze het voor bezoekers makkelijker maken om hier doorheen te navigeren. Door deze strategisch te plaatsen kunnen we dus twee vliegen in één klap slaan.

Externe Franse links

Net als interne links spelen externe links een grote rol van betekenis, ook in Frankrijk. Wanneer je er zoveel mogelijk hebt verzameld van websites met een hoge autoriteit en als deze ook nog eens zo relevant mogelijk zijn, zul je omhoog gaan schieten in de zoekresultaten van Google. Daarom leggen wij de focus op externe links en kunnen wij er met onze lokale contacten in Frankrijk voor zorgen dat deze ook nog eens van websites komen waar je echt wat aan hebt. Op die manier gaat linkbuilding in Frankrijk je helpen om veel beter gevonden te worden.

Goede content in Frankrijk

Het optimaliseren van content in Frankrijk vraagt een speciale aanpak. Hoewel veel Belgische bedrijven reeds een Franstalige website zullen hebben, werkt het in het land zelf toch net weer iets anders. Zo sleutelen we aan de content waar nodig, om deze nog aansprekender te maken voor lokale Franse bezoekers. Ondanks dat de verschillen vaak klein zijn, kunnen ze toch een grote rol spelen voor de zoekmachines en hoe deze jouw site beter kunne indexeren in Frankrijk. 

Onderzoek en website analyse

Een van de voornaamste taken van ons als SEO bureau Frankrijk is het onderzoeken en analyseren van jouw website. Dit geeft ons inzicht in waar deze verbeterd kan worden zodat de zoekmachines deze sneller zullen kunnen vinden. We voeren daarvoor een scan uit en analyse van de zoekwoorden die in het Frans het meest relevant zijn voor de diensten die je wilt aanbieden. Daarna kunnen we de content gaan optimaliseren zodat zoekopdrachten naar deze woorden sneller naar jouw pagina zullen leiden, met meer organisch zoekverkeer tot gevolg.

SEO Bureau Frankrijk uitbesteden

Een SEO bureau Frankrijk uitkiezen om zoekmachine optimalisatie uit te besteden kan een hele stap lijken. Toch heeft het talloze voordelen. Je weet precies wat je in huis haalt en kunt dit duidelijk gaan zien aan de resultaten die we boeken. Om te beginnen kunnen we een gratis scan uitvoeren voor jouw website om je exact te kunnen vertellen waar we deze gaan verbeteren. Voor je het weet haal je talloze Franse klanten binnen en sta je bovenaan in de zoekresultaten van Google in dit economisch zeer aantrekkelijke land.