SEO Bureau Europa

Door met een SEO Bureau in Europa samen te werken kun je als Belgisch bedrijf je online aanwezigheid en autoriteit in de rest van het continent vergroten. Hoewel het natuurlijk interessant is om in eigen land en naburige landen goed gevonden te worden, biedt de rest van de Europese markt ook ontzettend veel kansen. Als bedrijf kan het echter een flinke opgave zijn om je website te optimaliseren en zo voet aan de grond te krijgen in het buitenland. Een goed SEO bureau weer precies wat je hiervoor in de rest van Europa moet doen en is daarom de ideale partner.

Trusted by

Is linkbuilding in Europa aantrekkelijk?

Het is voor veel Belgische bedrijven ontzettend aantrekkelijk om te werken aan linkbuilding in Europa. Met veel interne links en kwalitatieve backlinks zullen zoekmachines een website of bedrijfspagina beter gaan indexeren. Dit betekent dat je zult gaan stijgen in de zoekresultaten. Uiteindelijk gaat dat leiden tot veel meer organisch verkeer wat de weg naar jouw website zal weten te vinden.

Laat je merknaam groeien buiten België

Alles draait er bij een SEO bureau voor Europa om jouw naam in andere landen, talen en culturen beter bekend te maken. Dat vraagt een zeer specifieke aanpak, maar onze SEO specialisten weten precies wat ze op dit gebied moeten doen, ook in andere Europese landen. Lees hieronder over een aantal manieren waarop wij te werk gaan om je merknaam ook buiten België te laten groeien.

Hogere ranking buitenlandse zoekmachines

Een hogere ranking in de buitenlandse zoekmachines klinkt makkelijker gezegd dan gedaan. Om dit te bereiken zullen we content moeten vertalen, lokaliseren en aanpassen aan de plaatselijke cultuur. Daarbij kijken we ook naar de toon die gebruikt wordt en passen we deze aan naar een vorm die gebruikt wordt in een specifiek land. Op die manier creëren we content die mensen aan zal spreken en helemaal past in de lokale gebruiken en gewoonten. 

Website in meerdere talen

Hoewel in België de meeste mensen meerdere talen beheersen, is dit lang niet overal het geval. Om voet aan de grond te krijgen in bepaalde landen zal het dus essentieel zijn om je website in meerdere talen aan te bieden. Daarom gaan we aan deze slag om deze aan te passen zodat het duidelijk is voor mensen uit meerdere landen in Europa die je als doelgroep ziet.

Lokale bedrijfsprofielen

Vaak wordt het belang van lokale bedrijfsprofielen onderschat, en dat is onterecht. Het helpt de zoekmachines namelijk om jouw bedrijf of site te lokaliseren wanneer mensen bepaalde zoekopdrachten doen vanaf een locatie. Daarom zorgen we ervoor dat je bedrijfsprofiel in meerdere landen en talen wordt geactiveerd. DIt geeft dan weer een zetje in de rug om beter te scoren in lokale zoekopdrachten in Google.  

Buitenlandse social media

Overal zijn social media tegenwoordig belangrijk. Daarom maken we waar nodig profielen aan in andere talen en landen, om daar ons publiek beter te kunnen bereiken. Regelmatig berichten plaatsen die bijvoorbeeld informatie geven over jouw producten, diensten of aanbiedingen, zal ervoor zorgen dat je meer volgers en kwalitatieve backlinks krijgt. Daarnaast zijn deze platformen ideaal voor promoties en acties. 

Nieuwsberichten en artikelen

Onze SEO deskundigen weten precies welke platformen en nieuwssites ze in het buitenland moeten gebruiken, en beschikken hier over alle benodigde contacten en een uitgebreid netwerk. Zo kunnen we met nieuwsberichten en artikelen als SEO bureau in Europa ervoor zorgen dat je door meer sites wordt opgemerkt. Deze linkbuilding artikelen helpen enorm om hogerop te komen in zoekmachines als Google, helemaal wanneer ze op websites staan met een hoge autoriteit.

Het SEO Bureau in Europa

Kies met Awisee voor het SEO Bureau Europa om jouw Belgische bedrijf online hoger te laten scoren in de zoekresultaten. We gaan aan de slag met linkbuilding, het creëren van een internationaal bedrijfsprofiel en het optimaliseren van de content op de website. Aan de hand van analyses en rapportages kun je exact zien wat wij allemaal doen en hoe dit je bedrijf verder zal helpen om beter te scoren in zoekopdrachten van Google. Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan of een gratis website scan, en ontdek hoe we samen de Europese markt kunnen veroveren.