Linkbuilding België

Linkbuilding in België is dé manier om met jouw firma de strijd online aan te gaan met de concurrentie. Nog altijd is dit enorm belangrijk als onderdeel van SEO. Met de juiste linkbuilding kun je dus veel beter gevonden worden door klanten en ook op de Belgische markt speelt dit nog altijd een grote rol. Websites als Google nemen de interne en externe links op jouw site nog altijd zeer serieus, waarover later meer. Kijk hier naar hoe een SEO bureau jou kan helpen om met linkbuilding in België een veel groter publiek te kunnen bereiken door het hele land.

Trusted by

De juiste strategie voor Linkbuilding in België

Om te kunnen begrijpen hoe linkbuilding in België werkt is het belangrijk om eerst te weten dat er verschillende soorten links zijn en hoe deze door de zoekmachines worden onderscheiden. Daarom kijken we hier eerst naar wat interne en externe links, en waarom deze nog altijd beide belangrijk zijn voor websites wanneer deze beter voor de dag willen komen in de zoekresultaten. 

Interne links

Vaak worden interne links als een stuk minder belangrijk gezien, maar dat is niet helemaal waar. Dit zijn de links die je zelf op je website plaatst en die vervolgens leiden naar een andere pagina op je eigen site. Deze zijn belangrijk omdat de zoekmachine hierdoor beter kan begrijpen wat er op je site te vinden is en de verschillende pagina’s goed kan onderscheiden. Wanneer je bijvoorbeeld op je homepagina praat over offertes of prijzen, is het ideaal om direct te linken naar de pagina’s waar deze te vinden zijn.

Externe links

Externe links zijn nog altijd het meest belangrijk, en vooral wanneer deze komen van website met een hoge autoriteit. Dit zal zoekmachines als Google vertellen dat jouw website betrouwbaar is omdat dergelijke pagina’s hier anders niet naartoe zouden linken. Dat maakt het dus essentieel om veel externe links van hoge kwaliteit te vergaren zodat je bekendheid in de zoekmachines gaat stijgen. Ook het plaatsen van links op je eigen pagina naar andere websites met een hoge autoriteit kan daarbij helpen.

Kwaliteit en kwantiteit van Belgische linkbuilding

In de begindagen van de zoekmachines ging het bij linkbuilding in België en andere landen vooral om de hoeveelheid links. Kortom, een website kon er zoveel mogelijk op een pagina gooien en allerlei backlinks vergaren, en dit hielp dat je positie in de zoekmachines. Inmiddels zijn veel zoekmachines vele malen slimmer en geavanceerder geworden, en dus kunnen ze veel beter de waarde van een gebruikte link bepalen. Daarmee is kwaliteit dus belangrijk geworden dan kwantiteit, en zo hoort het natuurlijk ook.

Andere belangrijke SEO onderdelen

Met linkbuilding in België kun je een heel eind komen in de zoekmachines, maar er zijn nog meer onderdelen belangrijk. Daarom zullen wij als SEO bureau ook naar deze zaken kijken. Dit alles tezamen zal ervoor zorgen dat je veel hoger kunt scoren in de zoekmachines. SEO bestaat uit diverse onderdelen en die beheersen wij allemaal. Zie hieronder welke andere facetten we aandacht aan besteden om jouw website volledig te optimaliseren voor de zoekmachines en de Belgische markt.

Content

De content op een website moet op de juiste manier zijn ingedeeld en geschreven. Dat maakt het duidelijker voor zowel de zoekmachines als de bezoekers die je mag verwelkomen. Daarom gaan we deze optimaliseren en zorgen we ervoor dat de meest relevante zoekwoorden op de juiste manier zullen worden gebruikt zodat ze Belgische klanten zullen bereiken en aanspreken. 

Online marketing

Naarmate je organische positie in de zoekmachines hoger wordt zul je minder marketing nodig hebben, maar toch is het altijd goed om hier tijd en moeite in te blijven steken. Bijvoorbeeld via email, sociale media en door acties en aanbiedingen op de website zelf kun je meer klanten bereiken en worden je producten of diensten nog aantrekkelijker. Ook betaalde marketing in de zoekmachines zelf (SEA) kan een rol spelen, wanneer je op korte termijn nog sneller klanten wilt bereiken.

Linkbuilding in België uitbesteden

Wil je linkbuilding in België uitbesteden? Dan ben je hier op de juiste plaats beland. Wij hebben alle ervaring, kennis en contacten in huis om ervoor te zorgen dat jouw website veel meer backlinks kan verzamelen met hoge autoriteit, zodat je beter vindbaar zal worden en zal stijgen in de organische zoekresultaten. Dit is een proces wat zelf erg moeilijk is om te regelen, en daarom zal uitbesteden je al snel tijd en geld besparen, terwijl je zeker weet dat het goed gebeurd. Wij kunnen je namelijk exact laten zien wat voor resultaten we behalen en wat je hieraan hebt als bedrijf.